Články

Chcete z tureckého sedu udělat něco víc, než je odpočinek? Zní to neuvěřitelně, ale je to možné. Už vás někdy napadla kombinace Turecka a Číny?

Nás ano. Spojte dohromady relaxační meditaci v tureckém sedu a techniky tradiční čínské medicíny a dostanete se na takovou úroveň kliu, že i Buddha proti vám bude vypadat jako největší nervák. Čím to je? 

Nemusíme si vysvětlovat účinky tureckého sedu samotného, to všichni samozřejmě známe. Druhou polovinu ultimátního relaxačního zážitku tvoří praktiky a techniky, které už přes 2 000 let užívá tradiční čínská medicina. Ta využívá léčivou sílu bylin k léčení nejen akutních onemocnění, ale i dlouhodobých problémů. Kromě bylin se zaměřuje taky na emoce a na to, jak působí na lidské orgány. Tady přichází sílá komba Turecka a Číny. Jak byste v tureckém sedu mohli cítit jakoukoliv negativní emoci? To prostě není možné. Takže každý povinně. Hned. Vytáhněte podložku, nebo si sedněte tam, kde je to pro vás nejpohodlnější a zapomeňte na všechnu negativitu kolem vás.

Pokud máte děti, nebo mladší sourozence, nechte je to taky vyzkoušet. Čínská medicína totiž ukazuje, že se jakákoliv negativita a špatné chování ve velkém přenáší z dospělých na děti a ty tyto emoce šíří ještě dál. A to my v Institutu tureckého sedu nechceme. Rušíme Chill Pills, jdeme na to přes čínskou medicínu!