Články

To, že je turecký sed nejlepší věc na světě už všichni víme. Co ho ale posunout ještě dál a přidat k němu druhou nejlepší věc na světě - bublinkovou fólii?

Jasně, jasně...to, že spojíme dvě super věci, ještě neznamená, že výsledná věc bude taky super, argumentační fauly, bla bla bla, ale čtěte dál! Mám pro vás  důvody, proč byste měli turecký sed na bublinkové fólii aspoň jednou v životě vyzkoušet.

1. Je to super anti-stres. Když přijdete z práce, můžete si jenom tak rozbalit obří roli bublinek, pomalu si sedat a poslouchat, jak to praská. Pokud se v sedu trochu zavrtíte, bude to praskat ještě víc.

2. Pohodlí. Bublinková fólie bývá vyrobena hlavně pro přepravní účely a je proto navrhnuta tak, aby chránila dopravovaný produkt. V tomhle případě ale může ochránit vás.

3. Dodává se v obrovských rolích. Pokud vás turecký sed na bublinkové fólii chytne, můžete si začít kupovat opravdu gigantické role. Jedna může mít i 100 metrů a to už nějakou dobu vydrží

4. Je levná. Pokud patříte k těm, kteří nesedí v tureckém sedu proto, že je to ten nejpohodlnější a nejlepší (doporučuje 10/10 odborníků) způsob, jak sedět, ale proto, že si nemůžete dovolit gauč ani židli, je bublinková fólie přesně pro vás. Ani obrovská role vás nevyjde moc draho. Možná už pak ani židli nikdy v životě potřebovat nebudete.

5. Versatilita. Potřebujete si pohodlně sednout? Bublinková fólie. Potřebujete při tom zabalit balík? Bublinková fólie. Postele jsou pro trapáky a máte vyhřívanou podlahu? Bublinková fólie.

Už jste turecký sed na bublinkové fólii vyzkoušeli? Jaké z toho máte pocity? Zlepšilo vám to život a vyřešilo veškeré problémy? Napište mi tipy, jak zážitek z tureckého sedu na bublinkové fólii ještě vylepšit.